Απάντηση σε σχόλια στο Facebook μέσω email

13 01 2010

Για την τελευταία έκδοσή του άρθρου επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδας μας. Δείτε το Ανανεωμένο άρθρο.
Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας, όλα τα τελευταία νέα και βοηθήματα από τον χώρο της Τεχνολογίας. www.ask2help.gr

Μέχρι τώρα για να απαντήσετε σε σχόλια που έχουν κάνει οι φίλοι σας, έπρεπε να συνδεθείτε στο λογαριασμό του Facebook. Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να απαντήσετε σε σχόλια στο Facebook μεσω email (Gmail, Hotmail, Yahoo!, etc), δηλαδή στην ειδοποίηση που έχετε λάβει πως έχει γίνει ένα νέο σχόλιο, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο λογαριασμό του Facebook.

Πατώντας απάντηση στο email (στην ειδοποίηση) που έχετε λάβει από το Facebook, αυτόματα το μήνυμα, που έχετε στείλει από το email σας, θα προστεθεί στο Facebook, αναλόγως που έχουν γίνει τα σχόλια (σε εικόνα, βίντεο, status, κλπ).

Το email από το οποιο απαντήσατε στο σχόλιο, δεν φαίνεται στο Facebook, σαν να κάνετε κανονική απάντηση μεσώ του Facebook.


Ενέργειες

Information

5 Σχόλια

13 01 2010
Εφη

αντε ρεεε? τι μου λες? καλη φαση .. αν κ εχει αλλη χαρη απο το fb, γιατι δυσκολα να μην μπεις εφοσον ανοιξεις pc ,ποσο μαλλον mail..

26 01 2011
Μαρια Κ

Δεν μπορω να μπω στο facebook απο το κινητο μου

9 04 2011
Charalambos

Καλησπερα Μαρια,

Δοκιμασε να βαλεις τις σωστες ρυθμισεις απο το δικτυο σου, και μετα δοκιμασε να συνδεθεις στο 0.facebook.com

6 04 2011
pavlos

geia sou megale…na se rotiso edo o epixirimatias pavlos apo kipro ..na sou po pos mporo na do avti pou exou episkevti to profil mou sto fb

9 04 2011
Charalambos

Καλησπερα Παυλο,

Δυστυχως δεν μπορεις να δεις ποιοι εχουν επισκεφτει το προφιλ σου στο Facebook, λογω του οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα απο το ιδιο το Facebook.

Σχολιάστε