Πως να διαγράψετε το ιστορικό αναζητήσεων της Google (Google History)

17 03 2012

Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια αναζήτηση στην μηχανή αναζήτηση της Google ,όταν  είστε συνδεδεμένος με τον λογαριασμού σας, τότε όλες οι αναζητήσεις σας αποθηκεύονται . Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να αποθηκεύεται το ιστορικό των αναζητήσεων σας ή να το διαγράψετε.

  • Σύνδεση με τον λογαριασμό που έχετε
Και ακολούθως
  • αν θέλετε να σταματήσετε την καταγραφή τότε πατήστε το pause, μπορείτε να επαναφέρετε την καταγραφή, πατώντας resume


  • Αν θέλετε να σβήσετε το ιστορικό παλιότερων ημερών, επιλέξτε ένα-ένα και διαγραφή (remove) ή διαγραφή όλου του ιστορικού (remove all web history).


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: